Rég volt már, amikor a társkeresők klubokba jártak, netán házasságközvetítőhöz. Ma már appok és weboldalak tucatjai kínálják szolgáltatásukat, a Tinder mind közül a leghíresebb.

2012-ben jelent meg, okostelefonokra fejlesztették ki, mint társkereső applikációt. Helymeghatározás segítségével tudja megtalálni a hozzád legközelebb eső lehetséges és ideális jelöltet, a felhasználónak csak annyi a dolga, hogy jobbra húzzon (érdekel), balra húzzon (nem érdekel).

Ha kölcsönös a szimpátia, akkor az applikáció sikeresnek veszi a társkeresést, legalábbis egyelőre. A Tinder az egész világon elérhető és használható applikáció, egészen pontosan 196 országban, több mint 40 nyelven elérhető.

Használni nem nehéz tehát, ennek is köszönheti népszerűségét, ámde ahhoz, hogy az ellenkező nem jobbra húzzon, kell némi tapasztalat és trükk. Ha van humorod, még jobb! A vicces profiloknak van a legnagyobb sikere, mindegy milyen nemű párt szeretnél találni.

A legfontosabb, hogy ne hazudj a profilodon

Az egyik legfontosabb dolog, hogy ne hazudj, mert úgyis kiderül, legkésőbb mikor találkoztok. A hazugságot senki sem veszi szívesen.

Ha teszem azt molett vagy, ne tegyél fel olyan képet, ami tíz kilóval ezelőtt készült. Tudomásul kell venni, hogy mindenkinek vannak ideáljai, van zsánere, és ha egy srác kimondottan vékony lányt keres, ne csapd be. Saját magadat is kínos helyzetbe hozod ezzel az első randin.

Ha fiúként regisztrálsz, ne hazudd azt, hogy 190 cm magas vagy, ha  valójában csak 170. Az őszinteség a legkifizetődőbb. Hidd el, mindenkinek megvan a párja, meglesz a tiéd is.

A bio-t ne hagyd üresen, mert senki sem szereti a “meglepetéseket”. Ugyanakkor, feleslegesen sokat se írj magadról, magyarán: ne locsogj összevissza.

Egy-egy vicces mondat sokkal több sikert hoz, mint pl: “Elég cuki (vagyok), hogy elálljon a lélegzeted, és elég okoz, hogy visszahozzam.” Vagy fiúknak jó lehet a következő: “30 feletti nőknek: altatóorvos vagyok, családot szeretnék alapítani. 30 alatti lányoknak: labrador kiskutyákat tenyésztek.” Kalandra fel, várnak a sikerek a Tinderen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekes lehet...